Laatste nieuws

Lid van de maand

Juni:

Mijn naam is Rosalie Jaspers en ik ben dol op dansen en muziek. Ik was dan ook heel blij toen ik, net als mijn grote zus Sannah, bij de ritmische gymnastiek mocht. Ik train elke vrijdagmiddag van half 5 tot half 6 aan de Portlandweg met andere meisjes uit groep 3 en 4. Ik zit er nu ruim een jaar bij en vind het echt geweldig! Van de materialen lint, hoepel, bal, knots en touw vind ik
hoepel het leukst, maar eigenlijk vind ik alles leuk aan deze sport. Ook de
spelletjes en de gezelligheid! Ik ben heel blij met mijn superleuke juffen Margot en Dee-lin.
Groetjes Rosalie

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December:

Hallo Allemaal,

Er is mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over hoe ik ben begonnen bij de vereniging en hierbij mijn ervaringen. Natuurlijk wilde ik dit doen! Sinds mijn vierde jaar zit ik al bij fysion,  wat eerder OKK heette. Al snel begon ik meer te trainen en zat ik bij de selectie van turnen, erg leuk en hier leerde ik super veel. Tot mijn 17e heb ik hier bij  gezeten. In deze tussentijd heb ik ook nog bij de springgroep gezeten, acro gedaan en ook dansen bij de jazz. Bijna alle dagen in de week was ik wel te vinden in de sporthal. Nu, zit ik nog steeds met veel plezier bij fysion. Alleen wel een stuk minder als eerst. Ik dans nu bij dan dance  explosion, de rest heb ik helaas door  de drukte allemaal af moeten zeggen. Ik hoop dit nog lang te mogen blijven doen.

Groetjes, Merlin

September:

Ons, Frederiek en Carla, is gevraagd om wat over dit herenuurtje te schrijven.
Nu zul je zeggen, wat moeten twee dames bij dat herenuurtje ???
Nou goeie vraag, want we weten het zelf ook eigenlijk niet. Het is natuurlijk wel zo, dat het een heel stuk gezelliger is, nu wij van de partij zijn.
Elke maandag avond van 20.45 uur tot 22.00 uur spelen wij met ongeveer 8 á10 mannen en dus 2 gezellige meiden, een potje volleybal.
De jongste is een jaar of 25 en de oudste zo tegen de zeventig. Deze laatstgenoemde is wel bijna de fanatiekste van het hele spul.
Wij bouwen met z’n allen het net op en voor wie wil kan eerst een rondje rennen of even een balletje rondspelen.
Daarna gaan we gelijk een potje spelen.
We kunnen nog wel wat nieuwe leden gebruiken, dus mocht je zin hebben om mee te doen, kom gezellig een keer langs.
Het is handig als je al een klein beetje kan volleyballen, of er aanleg voor hebt.
Als we het even kort moeten samenvatten : een sportief potje volleybal met een vleugje humor en bovenal veel gezelligheid. KOM MAAR LANGS ALS JE DURFT !!!!

Frederiek en Carla
Juni:

Hallo, allemaal ik ben Jette Stokvis en ik ben 13 jaar, ik zit in de brugklas van Pius X college in Rijssen.

Ik ben uit gekozen voor lid van de maand, mijn passie is dansen en turnen.

Ik zit dan ook  op turnen en jazz.

Dansen doe ik bij de B selectie  op zaterdag in sporthal de Bachlaan van 9:00 – 11:00 en ik vind het een top groep en ga er daarom dus ook met veel plezier heen. Ik dans nu al 5 jaar en hoop dat ik het nog lang mag doen. Ik doe vaak mee aan uitvoeringen en wedstrijden dat vind ik soms best wel spannend maar ook heel leuk  omdat je met een groep bent en dan is het altijd wat minder spannend.

Turnen doe ik ook op zaterdag maar dan s middags, ik train bij de B selectie van 13:00 uur tot 16:00 uur in de kruidenwijk.   Het turnen doe ik met veel plezier en we hebben een erg leuke groep, turnen doe ik nog maar 2 jaar, om de 4 weken gaan we naar turnschool Rijssen en dat vind ik altijd erg leuk want daar heb je een blokkenkuil en een grote trampoline en het voordeel is dat je er niet hoeft op te ruimen haha dat is natuurlijk fijn kun je langer door.

Het turnen en dansen is vooral ook erg leuk omdat ik erg aardige trainsters heb en ze kunnen ook heel goed les geven, ze helpen je altijd en zijn super lief.

Voor turnen heb ik als trainsters Manon ter Harmsel , Lisette Hoogenkamp, Esmee en Angela ter Harmsel, Angela ken ik al lang  zij is vroeger mijn acro-partner geweest . Bij de jazz is mijn trainster Sarien Jansen.

Ik heb hoop dat ik beide sporten nog heel lang mag doen dat ik nog veel mag bijleren.
Groetjes Jette Stokvis

jette

 

 

 

 

 

 

 

April:

Hallo allemaal, ik ben Marit Timpers en ik ben 13 jaar. Ik ben deze keer uitgekozen voor lid van de maand en dit vind ik erg leuk.
Ik turn op donderdag van 19.30-21.00 uur in sporthal De Kruidenwijk. Ook spring ik op woensdag van 19.30-21.00 uur in dezelfde sporthal. Turnen doe ik nu 4 jaar en nog steeds doe ik het met heel veel plezier! Springen doe ik nu ongeveer een half jaartje. Ook daar heb ik heel veel lol mee! In totaal train ik 3 uur per week en soms gaan we dan zaterdag naar Turnschool Rijssen waar we dan ook 3 uur trainen. Eerst zat ik met turnen op de vrijdag groep en trainde ik daar een uurtje. Mijn trainer (Rick Bouwhuis) zei doordat ik ouder werd ik naar de donderdag groep mocht en daar dan anderhalf uur mocht trainen. Dat vond ik natuurlijk heel leuk! Nu zit ik ongeveer een jaar op de donderdag groep. Ik ben al heel erg omhoog gegaan in de niveau’s deze jaren. Ik hoop dat ik in de jaren dat ik nog op turnen blijf nog meer omhoog kan gaan met mijn niveau.
lidapril1lidapril2