Laatste nieuws

Lesaanbod Ritmische Gymnastiek

Houd je van bewegen, van muziek en vind je gymnastiek een leuke sport? Dan is ritmische gymnastiek (RG) echt iets voor jou. Bij ritmische gymnastiek laat je op het ritme van de muziek, met verschillende materialen een oefening zien. Ritmische gymnastiek is prachtig om te zien, fantastisch om te doen!

Bij Ritmische Gymnastiek zijn verschillende mogelijkheden, je kunt een individuele oefening doen of een oefening met een groep. Dat kan met en zonder materiaal. Bij RG gebruik je de materialen: knotsen, lint, touw, hoepel of bal. Binnen Fysion worden er Ritmische gymnastiek lessen in groepsverband gegeven. De groepen bestaan uit minimaal 12 meisjes onder leiding van ervaren leidster(s). Fysion heeft verschillende recreatie groepen. Er worden lessen aangeboden voor kleuters, schoolkinderen van verschillende leeftijdscategorieën en voor meisjes die op het voortgezet onderwijs zitten.  Zie onderstaand lesschema
Naast de gezellige en sportieve lessen geven de kinderen verschillende demonstraties. Deze  zijn tijdens grote uitvoeringen van Fysion en tussendoor organiseert de RG afdeling een kerst of zomerdemonstratie en verzorgen ze demonstraties in verpleeghuizen. Op deze manier kan iedereen meegenieten van deze prachtige sport!
Daarnaast organiseert Fysion één keer per jaar een onderlinge clubwedstrijd, wat natuurlijk erg leuk en ook wel een beetje spannend is!
20 27 75 87

 

 

 

 

 

 

RG groep 3/4/5
PortlandwegVrijdag
17.30-18.30
Margot / Aniek
RG groep 6/7PortlandwegDonderdag18.00-19.00Dee-Lin / Shirley
RG groep 8/1e klasPortlandwegDonderdag19.00-20.00Dee-Lin / Margot
RG 2e klas e.o.PortlandwegDinsdag19.00-20.00Dee-lin
RG Selectie BachlaanZaterdag11.00-12.30
Marin / Marielle
RG SelectieBachlaan Maandag16.00-18.00Marin / Marielle